Matthijs Diederiks

Bio

Matthijs is gek en ook best slim. Vanaf zijn 15e wilde hij documentaires maken. Deze combinatie leverde altijd interessant resultaat. Zo ging hij ooit per vrachttrein van Amsterdam naar Wiesbaden om een dode krokodil te cremeren, filmde hij de straten van Amsterdam 4 jaar lang met een fototoestel en mocht hij alleen afstuderen aan de Gerrit Rietveld Academie nadat hij een contract had getekend waarin hij volledige verantwoordelijkheid nam voor eventuele strafrechtelijke vervolging die zijn eindexamen documentaire teweeg zou brengen. 

Van eind 2016 tot eind 2017 leefde hij een jaar lang alleen op complete food shakes en smart drugs om zo tot een betere versie van zichzelf te komen. Matthijs is een biohacker, zo heeft zich bijvoorbeeld getraind om 2.5 uur per nacht minder slaap nodig te hebben. Dus gooi al die zelfhulp boeken in de prullenbak. Beter ga je even goed zitten met Matthijs, hij weet namelijk alles over jezelf weer 100% krijgen. Hij is oprichter van www.futurefood.io dat is een online media platform dat zich focust op de ontwikkelingen binnen de voedsel- en gezondheidsindustrie.

Zijn niet te temmen nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat Matthijs écht anders denkt. Out of the box, maar dan for real. Matthijs is niet alleen gek en slim. Hij kan heel goed observeren. Met of zonder camera. Dat hangt af van de situatie. Oog voor detail. Verbaal sterk. Hij is in staat complexe materie helder uit te leggen. Matthijs kan dicht bij mensen komen. Zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Een belangrijke skill als je dingen doet die niemand snapt of mensen zelfs afschrikt. Overall mentaliteit: Het onderste uit de kan halen en doorgaan waar de meesten niet eens door hebben dat je verder kunt gaan.


Geboortedatum:

03-01-1984


Lengte:

193


Talen:

Nederlands en Engels


Instagram:

https://www.instagram.com/matthijs.diederiks/
Boek Matthijs

Video's

Foto's